Isnin, Mac 31, 2014

Seluar Pelikat by SHiMA

Hari ni korang semua dah gaji kan? Apa kata korang tengok-tengok dulu seluar pelikat kat page KAMI ni. Kotlah ada yang tertarik..menarik..terbeli..hehehe..

Sedikit info berkenaan Seluar Pelikat by SHiMA yang dijual oleh page KAMI:
  • Seluar pelikat ini adalah daripada SHiMA,TIDAK SAMA & usah dikelirukan dengan Pelikat Pants B.O.B by Afdlin Shauki.
  • Idea seluar pelikat Afdlin dan SHiMA sama,iaitu pelikat yg dijadikan seluar,tanpa mempunyai persamaan potongan atau cutting seluar kerana atas rasa hormat pada copyright masing-masing. SHiMA hanya berkongsi idea yg timbul dari pelikat yg dijadikan seluar.
  • Sebenarnya ada orang lagi awal buat seluar pelikat daripada Afdlin,dan cutting & bentuknya juga tak sama dengan Pelikat Pants B.O.B ataupun seluar pelikat SHiMA. Jadi usahlah dipersoalkan tentang tiru idea kerana daripada segi potongan & final product masing-masing memang berbeza.
  • SHiMA tiada kompromi tentang kualiti kain yg digunakan, dan mutu jahitan. Hanya yg terbaik dari kami. Insya Allah.
  • Dan akhir sekali,jangan keliru,KAMI hanya EJEN,bukan pengeluar. Jadi segala stok & pengeluaran bergantung kepada pengeluar. Update kain terbaru juga bergantung kepada pengeluar. Untuk yg berminat harap dapat bersabar & yg sudah membeli,terima kasih atas sokongan anda!
Apalagi,jom cuci-cuci mata tengok Seluar Pelikat..
Seluar Pelikat - RM65

Seluar Pelikat Motif Sarawak - RM75

Seluar Batik - RM65

KIDS01 RM35
Untuk 1-2 tahun (ketinggian 15inci / 38cm)
Tiada getah kat kaki

KIDS02 RM45
Untuk 5-6 tahun (ketinggian 27inci / 68cm)
Tiada getah kat kaki

Saiz ikut ukuran pinggang : S (25-30), M (30-37), L(38-42), XL (42-52)
Hanya satu helai setiap design. Postage RM5 (semenanjung),RM10 (Sabah/Sarawak)
C.O.D : Area Ampang, KL, PJ sahaja. Akan datang di Gelang Patah & Nusajaya.
Siap cepat dia dapat,sila PM page KAMI sekiranya berminat.

Diakhiri dengan gambar tuan blog menggayakan seluar batik.
 aku pakai saiz S, mak pakai saiz M

Mawarbiru : Kalau nak beli melalui aku pun boleh..COD Gelang Patah & Nusajaya.

3 ulasan:

  1. Perghh yang gambar terakhir tu memang power la ... pelikat pants memang best, selesa nak dipakai ke mana-mana.

    BalasPadam
  2. salam..sy brminat..mcmna nk order?still available /sold out?

    BalasPadam
  3. Zakiah : maaf baru ni saya perasan mesej awak. Kalau berminat nak beli bleh tgk kat FB @ instagram KaMI (link ada di ruang sebelah blog)

    BalasPadam

Jgn malu,jgn segan...Mehlah tinggalkan komen korang...